Wie zijn wij?

Wij zijn Online Advies, onderdeel van de Dienst Publiek en Communicatie (DPC). Ons team bestaat uit verschillende mensen met allerlei functies en expertises, waarbij we enthousiast aan gezamenlijke doelen werken.

Wij zijn vakidioten, soms zelfs een beetje nerds, wij houden van communicatie en ICT, en vooral van hoe die vakgebieden elkaar versterken. En van hoe je met die combinatie mooie dingen kan maken. Wij zijn zorgzaam en eigenwijs. Wij zijn hoger opgeleid of autodidact. Wij zijn collegiaal en leergierig. Wij zijn steeds op zoek naar mensen met andere talenten en achtergronden om ons team te versterken.

Onze achtergronden variëren van industrieel ontwerp tot verpleegkunde, van programmeur tot studie communicatie, van publieksvoorlichting tot online marketing.

Maar wij zijn vooral ook goede buren, vrienden, kinderen, ouders, voetballers, lekkerbekken, fotografen, hardlopers, Brabantse Bourgondiërs, dansers, zwemmers, amateur-koks, kroegtijgers, huismussen, vrijwilligers, DJ's, bandleden en schrijvers.

Wat ons altijd weer verbindt? We doen wat we doen voor de eindgebruiker van onze producten en diensten. Wij zijn pas tevreden als zij echt geholpen zijn.

En het zijn al die dingen samen die ons een goed team maken.